AGAIN and AGAIN

by - 6:17 PM

Pěkný podvečer všem, od mého posledního článku již opět uplynula nějaká ta doba. Mezitím začal nový školní rok a od začátku Září také samé povinnosti. Nebo aspoň pro většinu z nás. Já abych byla upřímná jsem se zatím moc nezastavila, jelikož všechny ty věci kolem školy a nekonečné fronty v Luxoru, to dá taky poměrně zabrat. Na svůj školní rozvrh se také nedívám s úsměvem na tváři, po většinu dní se dostanu domu až kolem čtvrté odpolední hodiny, někdy i později. Tento rok toho asi bude hodně. Přesto mě čas od času chytne taková ta "inspirace" a úplné nutkání k napsání článku. Obzvlášť v takovémto ne moc hezkém počasí, psaní mám zkrátka ráda. Léto už je za námi (a tentokrát asi můžu říct, že jsem po jeho dobu stihla převážně vše, co jsem si naplánovala) až na občasné teplejší dny a přichází podzim. Nevím jak vám, ale v tomhle období se mi okamžitě vybaví dlouhé dny, svíčky, Starbucks a teplejší oblečení. Taková zvláštní atmosféra, kdy se člověk vyloženě po dlouhém dni těší domu až si udělá teplý čaj, nějaké dobré jídlo a zaleze si někam k filmu či knížce, počítači, nebo někteří ke své druhé polovičce. Zdá se mi, že tyhle dva měsíce po prázdninách také poměrně rychle utíkají. Možná právě proto, že většina lidí je něčím zaměstnaná, v mém případě je to po většinu času škola. Takže si teď nějak snažím rozvrhnout čas, trochu si určité věci naplánovat, stanovit si nějaké cíle a i se snažit víc přinutit k učení, protože to mi zkrátka dělá vždycky problém a často nechávám věci na poslední chvíli. Ale to už jsem se zase až moc rozepsala, tak to vidím, že si půjdu udělat čajík a učit se na zítřek, přežijte zbytek týdne:)


You May Also Like

3 komentářů

  1. Ja mám na jeseni najradšej práve tie teplé čaje a sviečky. Pekná fotografia a parádny kurzor na blogu! :D

    Brische Luxe & Makeup Revolution Amazing

    ReplyDelete
  2. taktiež som to teraz mala v škole rušné a dvojnásobne preto že som začala s výškou a zorientovať sa tam, to je dosť problematické :D ... čo sa jesene týka máš pravdu ten pocit že po celom dni sa teším na to kedy prídeš domov uvaríš si čaj a ľahneš ku knižke ten mávam v jeseni pravidelne :) Dollie (style-and-live.blog.cz)

    ReplyDelete
  3. ja som to teraz mala v škole tiež celkom rušné kedže som začala chodiť na výšku a tam je to dosť zložité sa zorientovať :)
    čo sa jesene týka tak máš pravdu s tým pocitom, že človek sa teŠí ako po celom dni príde domov spraví si čaj a ľahne ku knižke :) Dollie

    ReplyDelete

Thank you for your comments! ♡