FRUIT SMOOTHIE

by - 5:57 PM

Venku je opět úplné letní počasí, kdy sluníčko nepřetržitě svítí. Teploty ukazují až přes třicet stupňů, tedy aspoň tady v Praze. Těžko se v takových dnech dá vůbec něco pořádně dělat a každý určitě spíš uvítá odpočinek nebo případně nějaké ochlazení. Proto mě napadlo napsat článek na toto téma a zároveň, abych přispěla do nové rubriky. Určitě většina z vás pojem "Smoothie" zná a vzhledem k tomu, že za poslední dobu se tyto nápoje staly oblíbené, tak jsem jej také vyzkoušela. Rovnou říkám, že je na každém, co si zvolí za ovoce podle chuti, ale třeba se vám moje kombinace bude líbit a vyzkoušíte jí.


Co budete potřebovat?
  • Banán
  • Nektarinku
  • Jahody
  • Ananasový džus

Postup je úplně jednoduchý. Všechno ovoce si nejprve nakrájíme na menší kousky a následně hodíme do mixéru. Přidáme k tomu ananasový džus - většinou se spíš přidává mléko, ale já ho nepiji, tak jsem místo toho použila džus. Všechny ingredience rozmixujeme dohromady, dokud se nevytvoří hustší našlehaná tekutina. Jak moc chcete ovoce rozmixované je také čistě na vás. Nalijeme do sklenička a tadá, osvěžující nápoj do horkých dnů je hotový. Nejen, že je to zdravé ale i velmi chutné. 
Zkoušeli jste už nějaký Smoothie? Jaká příchuť je vaše oblíbená?


You May Also Like

5 komentářů

  1. Já smoothie ještě nikdy neměla - doma nemáme mixér :D ..ale vždycky nevěřím tomu, co všechno se dá dohromady zkombinovat, třeba tvoje kombinace by mě snad nikdy v životě nenapadla, ale věřím tomu, že to může být vážně mňamka :)

    ReplyDelete
  2. mnam:)) vypadá krásně:) to je to nejlepší v létě:)

    ReplyDelete
  3. hmmm, vyzerá super, nektarinkový som už skúšala s jablkom, ale takáto kombinácia musí byť úplne najviac! :)
    pozývam na giveaway

    ReplyDelete
  4. ja som to ešte neskúšala ale máme doma čučoriedky takže nad tým hodnú chvíľu už rozmýšľam :)

    ReplyDelete
  5. V tomhle počasí se snad nic jiného ,kromě těchto zdravých, osvěžujících a výborných smootie nedá pít :)
    CHIC Adriana

    ReplyDelete

Thank you for your comments! ♡