NEW CHAPTER

by - 12:23 PM

Další konec školního roku je za námi. Prázdniny už jsou v plném proudu a většina lidí si je užívá různými způsoby. Někdo jezdí na festivaly, tábory, dovolené, jiní jsou doma a někteří pro změnu pracují. Já jedu letos jako minulý rok s rodinou k moři a zbytek strávím nejspíše už v klidu doma. Mám pak ale v plánu několik věcí, které chci ještě stihnout. Prostě něco dělat, ať už by to znamenalo - přečíst zajímavou knížku, jít ven, pokračovat ve cvičení, zkusit něco nového, splnit si menší přání, poznat nové lidi, zkrátka cokoliv. Taky vzhledem k tomu, že jsou to mé poslední prázdniny, než budu plnoletá. Chci mít hlavně spousty fotek, které si budu moct zpětně prohlížet. Tak doufám, že vše vyjde jak má. V roce 2015 se mi zatím moc nedařilo, tak to třeba tyto prázdniny napraví. Je to pro mě takový nový začátek. Rozhodně si je ale naplno užijte, ať nemusíte ničeho litovat!

v létě mám pro zmrzlinu slabost!

You May Also Like

8 komentářů

  1. Jej, tak to mě mrzí, že se ti v tomto roce zatím moc nedařilo, ale věřím, že o prázdninách se to zlepší a ty si je užiješ jako žádné jiné! :)

    anotherdominika.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Cítim to rovnako, taktiež idem na dovolenku s rodinou a potom si budem oddychovať doma, avšak robiť aj niečo užitočné, na čo budem pyšná, aj keď sú prázdniny a robiť nič nemusím;)

    ReplyDelete
  3. Tyjo mňam, ty zmrzky vypadají skvěle!! :-* neodolala bych...
    Jinak máš na blogu boží tu 'myš' :-D

    ReplyDelete
  4. Prázdniny to určitě napraví. S nějakými fotkami se s námi poděl. :)) A užij si dovolenou u moře. :)
    KattyLife

    ReplyDelete
  5. Prázdniny jsou vždycky ta světlejší část roku, moc si je užij! :)

    ReplyDelete
  6. aj ty si ich rozhodne užij :) ja plánujem pobehať po pár akciách, stráviť čas s priateľom a rodinou a takisto si oddýchnuť a hlavne veľa čítať a chodiť na kúpaliská a vychutnávať teplooo :)

    ReplyDelete
  7. Tak Ti přeji, ať prázdniny stojí za to, a prožiješ spoustu nezapomenutelných chvil, když ti je posledních náct :)
    CHIC Adriana

    ReplyDelete
  8. Jen si užívej, zažij malá dobrodružství, jeď na výlet... Jak říkáš.. Ať máš na co vzpomínat! :)
    B.

    ReplyDelete

Thank you for your comments! ♡