BIRTHDAY AND FRESH START

by - 8:20 PM

Vždycky mi dělalo problém psát úvodní článek a teď tomu není jinak. V blogové sféře se už nějakou tu dobu pohybuju, někdo mně možná znáte z mého předchozího blogu. Ne, nejsem ta, co si každých pár týdnů mění blog, jenom jsem potřebovala začít úplně od znova a takhle mi to přišlo nejlepší. Minulé pondělí jsem oslavila svoje sedmnácté narozeniny. Jako každý rok jsem sfoukla svíčky na dortu (tentokrát všechny na jeden pokus!), rodinka mi pogratulovala a dostala jsem nějaké ty dárečky. Úžasné bylo, že přítel byl skoro celý den se mnou. Zbývá mi tedy už jen pouhý rok než skončí takové to moje "teenagerské období". Cítím se sice pořád tak nějak stejně, ale došlo mi, že postupem času mi možná přibudou jiné povinnosti a proto chci stihnout ještě spousty věcí. Mezi ně patří i blogování, které mě baví, ikdyž často postrádám inspiraci a čas na psaní článků. Doufám ale, že to nějak vyřeším a budete sem chodit rádi. :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Prajem príjemný začiatok k tomuto blogu, pretože začiatky sú vždy ťažké, aj keď sa človek len premiestňuje;) A všetko najlepšie!

    ReplyDelete
  2. Přeju hodně moc štěstí do nového začátku!:))A sfouknout 17 svíček najednou? Tak to bych asi nedala, já jich budu mít v prosinci 15 <33

    ReplyDelete
  3. Tak to vše nejlepší a mnoho úspěchů do nového startu :)
    PS: Ten dort vypadá skvěle, až se mi chce brečet (a jít vyžrat ledničku) :D

    ReplyDelete

Thank you for your comments! ♡